Misiunea Modular este aceea de a oferi lumină în cantitatea potrivită, la locul potrivit. Este prima companie de iluminat arhitectural din lume care aduce puterea iluminatului inter-conectat în birourile high-end mici, în spaţiile cu destinaţie rezidenţială, dar şi în domeniul de retail.

Corpurile Vaeder inspirate din natură

Veader.jpg

Această gamă iese în evidenţă cu forma sa tip fagure, care în combinaţie cu iluminatul inovativ LED are un impact puternic asupra eficienţei energetice şi prin urmare face ca acesta să fie un dispozitiv de birou foarte recomandat.
Vaeder funcţionează bine, atât într-un mediu de birou eficient din punct de vedere energetic şi ergonomic, cât şi într-un birou de acasă.

Gama Flat Moon

Flat-Moon.jpg

Corpurile de iluminat din gama Flat Moon oferă o iluminare arhitecturală care adaugă o notă modernă şi elegantă interiorului dumneavoastră.

Corpurile de iluminat Drupl 70 curved office

Drupl-curved-office.jpg

Inspirate de efectul pe care il produce lumina solară atunci când pătrunde prin picăturile de apă, portofoliul Modular’s Drupl este numit după cuvântul olandez „drop”. Progresele noi în tehnologia iluminării fac din Drupl soluţia perfectă de iluminare continuă pentru birouri, unde calităţile luminii şi anti-orbirea de înaltă calitate sunt cheia confortului şi productivităţii.