LUCIS este un producător de corpuri de iluminat înfiinţat la Brno, Cehia în 1999. Corpurile sunt realizate printr-un procedeu artizanal de topire și prelucrare manuală a sticlei. Acest procedeu determină mici imperfecțiuni, schimbări de culoare și formă, rezultatul obținut fiind o piesă unicat.

Compania LUCIS se numără printre producătorii renumiți de corpuri de iluminat de interior din Europa. Firma se bazează pe o producție autohtonă de primă clasă, o echipă de angajați motivați, un design modern și o gamă largă de produse cu utilizare pe scară largă.

Producătorul pune un accent deosebit pe menținerea și dezvoltarea tradiției industriei cehe de sticlă, cu scopul de a continua să producă produse de înaltă calitate.

Corpurile POLARIS

Polaris.jpg

Această gamă reprezinta suma valorilor care stau la baza companiei LUCIS: calitatea, designul și originalitatea corpurilor de iluminat.

Corpurile de iluminat INFINITY INDIREKT

infinity-indirekt.jpg

Gama INFINITY INDIREKT reprezintă rezultatul colaborării Lucis cu tineri designeri cehi. O cooperare ce a dus la crearea unor produse originale nu doar prin design, dar și prin materiale noi, cum ar fi sticla acrilică și oțelul inoxidabil.