Alegeți dintr-o gamă largă de sisteme OSRAM pentru aparate de iluminat de tip trendsetting – fi gata astăzi pentru viitor

Culorile strălucitoare și contrastul ridicat de culoare sunt esențiale pentru a prezenta bunurile în mod eficient. Culorile speciale PrevaLED Core G7 de la OSRAM sunt pur și simplu ideale pentru a evidenția moda și mâncarea în lumina perfectă. Calitatea excelentă a iluminatului creează o atmosferă plăcută pentru clienți, mărind în același timp aspectul produselor dvs. Combinat cu driverul LED OPTOTRONIC, sunt îndeplinite toate condițiile tehnice necesare pentru iluminarea optimă.

Alegeți între 2 alternative de aplicație pentru magazinul dvs.:

  • Culoare naturală a culorii (S35): tonul natural de culoare S35 pune accentul pe strălucire și aspectul natural. Contrast puternic și redare excelentă a culorilor într-un spectru apropiat de lumina soarelui.
  • Culoare vibrantă a culorii (S34): Stimularea intensă a culorilor S34 face ca îmbrăcămintea să arate atractivă și poate chiar să susțină luarea deciziilor clienților. Accentele în culori vibrante, strălucitoare fac diferența.
Supermarket-300x200.jpg

OSRAM oferă 4 culori diferite pentru aplicații alimentare:
Culorile luminoase care fac alimentele să arate proaspete și gustoase. Modulele LED PrevaLED Core G7 special concepute pentru alimente sunt ideale pentru a evidenția produsele proaspete și gustoase. Sunt disponibile tipuri speciale pentru următoarele produse alimentare:

  • Pâine (927): tonul cald de culoare pentru a prezenta pâine proaspătă și produse de panificație în cea mai bună lumină.
  • Fructe și legume (S35): creați un apetit pentru legume și inspirați clienții dvs. prin strălucirea și nuanțele naturale de fructe.
  • Carne (S40): Culoarea perfectă a luminii asigură faptul că produsele din contorul dvs. arată gustoasă și proaspătă, subliniind diferitele contraste de culoare ale cărnii și cârnaților.
  • Pește (S65): Temperaturile de culoare reci pot evidenția prospețimea fructelor de pește și a peștilor.
Shop-225x300.jpg

Driverele OPTOTRONIC OTi DALI NFC combină flexibilitatea maximă și potrivirea sistemului pentru funcțiile de control al luminii – de la diminuarea luminozității individuale, gruparea corpurilor de iluminat până la scenariile de lumină. În plus, informațiile de stare pot fi interogate de la sursa de lumină și transmise la o unitate de control al iluminatului sau la un sistem de management al clădirii. Iar datorită software-ului Tuner4Tronic și interfeței NFC, programarea devine mai ușoară decât oricând, făcând driverul LED extrem de flexibil pentru a se potrivi diferitelor module LED și parametrii lor.

Driverul OPTOTRONIC OT FIT LT2 S este o altă combinație posibilă cu culorile speciale PrevaLED Core G7. Oferă o versatilitate deosebită, cu dimensiuni minime. Curentul de ieșire poate fi ajustat flexibil prin LEDset – pur și simplu ideal pentru aplicațiile cele mai variate. Ruppul scăzut garantează o lumină fără scânteiere de înaltă calitate. OSRAM oferă un portofoliu complet de sisteme combinat cu diverse avantaje, inclusiv o garanție a sistemului și o soluție perfectă pentru sistem.

Trei produse de control al iluminatului OSRAM se potrivesc perfect cu sistemul PrevaLED / OPTOTRONIC. DALI ACU BT este o soluție plug-and-play pentru până la 32 de drivere LED și acceptă un număr nelimitat de butoane. DALI PCU-uri și MCU-uri DALI se sincronizează automat cu driver-ul LED-urilor pentru o diminuare și o comutare convenabilă.

Pentru detalii/prețuri va rugăm să ne contactați